ESCOLA D’EQUITACIÓ

Escola d’equitació:cavallcarreras
Liderada per la Lluna Besolí, professora d’equitació amb una amplia experiència en el sector, i amb un grup de 40 cavalls que engloben tots els diferents nivells des dels més elementals fins als competitius, l’escola ens ofereix poder tenir una evolució integral dins el món de l’equitació. També disposem de ponis per poder fer una passejada amb el teu menut.

PONICLUB (La petita escola)

A la petita escola es porten a terme amb els més petits,classes d’equitació amb ponis amb l’experta professora Olga Acosta.
Muntar en poni, una excel.lent influència per als nens.
Més que un esport, muntar en poni és una activitat que estableix una relació afectiva entre el nen i l’animal, ajudant-lo a desenvolupar-se de forma natural. A la petita escola les classes es realitzen en grup, amb altres nens de la seva mateixa edad, ja que d ‘aquesta manera aprenen millor.
A través de l’equitació lúdica, el nen aprendrà a conèixer i controlar al seu poni, això li permetrà guanyar en equilibri, confiança i també l’ajudarà a desenvolupar cert sentit de la responsabilitat.

En la petita escola portem a nens des d’iniciació fins a la competició en ponis.

ponicub

Tecnificació doma

Classes de tecnificació en doma

Pensat per nens ,joves i adult que volen aprofundir en la disciplina de la doma clàssica, iniciant-se en el món de la competició i millorant la seva tècnica.Practicant les reprises específiques de doma amb música.Els alumnes també aprendran a preparar els cavalls per la competició: equipació, trenats i molt més. Professorat qualificat.

coco doma

Tecnificació salt

Classes de tecnificació de salt

Pensat per nens ,  joves  i adults que volen aprofundir en la disciplina del salt, iniciant-se en el món de la competició i millorant las seva tècnia de salt.El realitzaran gran varieta d’exercicis de salt i recorreguts de competició.Professorat qualificat i titulat

FARRESSALT

 Tecnificació TREC

A les tanques contem amb un equip de competició de TREC (Tècniques de recorregut eqüestre de competició),que participa regularment a les diferents competicions que es realitzen a la geografia catalana i més enllà. Liderat per Pau Dorca, l’equip ha obtingut incontables èxits en les seves participacions. El centre també organitza de forma anual un parell de competicions de TREC de diferents nivells a les seves instal.lacions.

Entrenant al cross
Entrenant al cross
Comparte si te ha gustado..Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP-SpamFree by Pole Position Marketing