ESCOLES BRESSOL

ESCOLA BRESSOL

La unitat didàctica “La Granja” s’adreça als nens i nenes d’entre 1 i 3 anys de llar d’infants. L’objectiu principal d’aquesta activitat és donar a conèixer als nens i nenes, els animals més representatius de la Granja, descobrint-los per mitjà dels sentits.
El que pretenem amb aquesta activitat és que els més menuts entrin en contacte amb els animals de la granja, donant-els-hi l’oportunitat d’observar-los, tocar-los, sentir-los, escoltar-los….
Aquests objectius s’assoliran a través d’un procés de descobriment-aprenentatge per mitjà de l’observació i l’exploració tot discriminant, relacionant i obtenint dades sensiorals.
Aquest centre compta amb un equip expert d’educadors encarregat de dirigir les diferents activitats amb la col.laboració del mestre.
A continuació us presentem el programa de l’activitat “la granja” dirigida als nens i nenes d’entre 1 i 3 anys de Llar d’infants.

a.- Fase prèvia: Consisteix en la lectura a classe per part de la mestre d’una carta que envia un conill de la granja convidant als nens i nenes a visitar-lo, a ell i als altres animals que viuen a la granja.
b.- Fase de desenvolupament: Realització d’activitats a l’entorn natural de la granja, i a l’aula de LES TANQUES.

oca priscilla

PLÀNNING D’ACTIVITATS

9.30 a 10: Recepció i esmorzar
10 a 11h: Visita als corrals.
11 a 12h: Posem maco al ruc Ramiro 

DSC_0083

Preus:
10 Euros per nen (Mínim de 25 nens)

Comparte si te ha gustado..Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP-SpamFree by Pole Position Marketing