PUPIL.LATGE

Pupil.latges

El Centre d’Equitació Les Tanques disposa de dues masies ideals, situades al Parc Agrarí del Baix Llobregat, en les cuals trobaràs un entorn ideal per tu i pel teu cavall, només a 10 minuts de Barcelona.
LES TANQUES:
La masia de les Tanques està situada a la zona agrícola de Viladecans. Disposem de 25 quadres de 3×3, 40 padocks amplis, una pista de 20×40, una pista de salt de 40×60, una pista de salt de 70×90,una pista rodona de 18 metres, una pista exterior de Trec i Cross Country de més de 3 hectareas, dues aules taller i vestuaris.
CAL FRANCES:
La masia de Cal Francesc està situada a la zona agrícola de Sant Boi de Llobregat, a menys 1 quilometre de les Tanques, podràs trobar un ambient familiar i tranquil. Disposa de 10 boxes de 3×3 i 2 de 6×3, 20 padocks grans, una pista de 20×40, local social a la planta baixa de la masia amb una ampli guadarnés i gairebé 5 hectarees de prats que converteixen la masia en un indret especial. També és un lloc ideal per a cavalls lesionats o retirats.
Tan al  Centre d’equitació Les Tanques com a cal francès, disposem de diferents opcions per poder tenir el teu cavall al teu gust. Pots triar box, box i padock, o només padock. L’alimentació és equilibrada i de qualitat i la neteja és diària i a fons.

DSC09090

DSC09102

 DSC09098

nova 2 copia

 

Comparte si te ha gustado..Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter

One thought on “PUPIL.LATGE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP-SpamFree by Pole Position Marketing